27 Nisan 2011 Çarşamba

"yaş 30"



 
Şuraya "yaş 29 " diye yazdığım yazı daha dün gibi. Zamanın hızı beni nasıl da korkutuyor. Neyi hangi araya sığdıracağımı bilemeden yaşamak, yaşlanmak değil elbette hayalim.

Yaşım otuz oldu ve ben bu duruma alışmak istemiyorum. Daha yapmak istediğim o kadar çok yemek ve gezmek istediğim o kadar çok yer var ki... Tanımayı hayal ettiğim birkaç insan, beni heyecanlandıran bir iki hayalim var. Şimdi otuzum, yarın hemen kırk olacağım gibi. O arada hiçbir şey sanki yaşanmayacak gibi.

 
Belki de bunun için hem unutmak hem de kutlanmak istedim bu sene. Her bir korkum unutturmak istediyse de bana bugünü... Yine de mutlu oldum, şımartıldım. Sophie' ciğimin bu yazısı ve Ronin'in bu güzel çiçekleri su serpti yüreğime. Beni mutlu eden arkadaşlarım ve ailem olduğu için yine kıpırdayacağıma inandım.
 

3 yorum:

  1. Kutlarım doğum günü çocuğunu :)

    YanıtlaSil
  2. yo yo dostum yoo...yapacak çok şeyimiz var ve yapacağız bak gör. sen 40, ben 36 olduğumuzda "vay bee" diyeceğiz. :)

    ve tabi ki, doğumgünün kutlu olsun :P

    YanıtlaSil
  3. canımcım sen 30, ben 32...olsun be arkadaşım her yaşın bir güzelliği var.ne yapalım biz de kendimizi böyle avutalım.çünkü bugünümüzde yanımızda olan dünya tatlısı oğluşlarımız var ya.iyiki doğmuşsun ve iyiki seni tanımışım canım arkadaşım.egenin annesi

    YanıtlaSil