9 Eylül 2011 Cuma

Sarı bir" waffle" partisi


Aralıklı süren waffle istek nöbetlerime bir nokta koymak amacıyla kızlarla bir waffle gecesi yapalım dedik. İyi ki de yapmışız. Çok ama gerçekten çok eğlendik. Waffle makinesinin renginden yola çıkarak parti   &sarı& olsun dedik. Herkes de sarı bir şeyler giyerek ya da takarak gelince çok daha hoş oldu. 

 
Geceyi bir tek waffle yiyerek geçirmeyelim, başka ne yapabiliriz derken iyi bir oyun buldum. Aslında baby shower partilerinde oynanan bir hediye kapmaca oyunu. Ev sahibinin yarışmaya katılması etik unsurlar taşımadığından :) ben hariç sekiz kız arasında oynandı. Oyun için beş tane irili ufaklı :) hediye paketi ve bir zar gerekiyor. On beş dakika süre içinde zarla altı atarak ortadan istediğin bir hediyeyi kapıyorsun. Hediyeler bitip de, süre devam ettiğinde oyunun asıl eğlenceli kısmı başlıyor. Altı atan istediği kişinin hediyesini alıyor. Böyle böyle devam ederken süre bittiğinde hediyeler kimde kalırsa onlar mutlu, ev sahibi mutlu.
 

Tabii bizim hediyelerde özellikle iki büyük paket kapışıldı. Görünüşe aldanmayın dediysem de iki koca paket elden ele dolaştı. Sonunda büyük paketlerden birinde tuvalet kağıdı, diğerinde de bir kilo patates olduğunu gördüklerinde hepsi çok tatlıydı.
 
 
Bütün bunları hazırlarken yardımlarını her zaman olduğu gibi hiç esirgemeyen Sophie'ye, waffle ustamız Selin'ciğime, ona yardım eden diğer parti mensuplarına :)) ve "hayattan sadece keyif alsak" dileğimi güçlendiren bütün kızlara sonsuz teşekkür.
 

2 yorum:

  1. ayy yok böyle bi şey yaa! harikasınn vallaa off

    YanıtlaSil
  2. teşekkür teşekkür teşekkür... her şey harikaydı. ve bir dahaki parti ne zaman?
    :))

    YanıtlaSil