23 Kasım 2011 Çarşamba

"Ketçaplı Soslu Börek"



Bu böreği fi tarihinde bir dergide görüp yapmıştım. Her seferinde de memnun edici bir sonuç verdi. Mutlaka sıcak yemenizi tavsiye ediyorum. Soğuduğu zaman kesinlikle aynı lezzeti vermiyor. Eğer böreği servise yakın değil de, daha önceden hazırlamanız gerekiyorsa servis sırasında fırında ısıtın ve sosunu öyle dökün. 
 
 
 
 

4 yorum:

  1. Merhaba, ben nasıl gelmemişim buraya yahu. Oysa profilde yazılanalr bile ne denli ilgimi çekti. bir selam etmek istedim bu sebepten:)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim ellerine sağlık harika bir börek.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. benzerini benim annemde yapıyor ve nefis oluyor ellerine sağlık yogurt ve salca ,domates olan herşey çok yakışıyor.


    http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. evet evet sevdiklerinize yapın, yedirin. güzel şeyler bunlar :)

    YanıtlaSil