21 Şubat 2012 Salı

"Cath Kidston" II

 

Daha önce şurada ki yazıma yorum bırakan ve mesajla da bana kargo bilgilerini soran bir başka okuyucu için ufak bir açıklama yapayım istedim.

Cath Kidston ürünlerini beğenmeyen yoktur herhalde.. Mutlaka kendinize yakın cıvıl cıvıl bir şeyler bulursunuz. İlk zamanlarda kargo ile ilgili tereddüt yaşadım tabii. 
Gelir mi gelmez mi, bir sorun çıkar mı diye kaygılandım.. Ben o kadar tereddüt için de düşünürken güzel ve favorim olan birçok ürünü de kaçırdım maalesef :((

Sonra bir deneyelim deyip üye oldum. Deneme amaçlı  :)) bir sipariş verdim.. Normal şartlarda 10-15 gün içinde geldiğini biliyordum.. Ama hemen hemen bir hafta içinde elimde oldu. Hatta son verdiğim siparişi dört gün önce vermiştim, bugün elimde oldu. 
Türkiye'de ki herhangi bir markanın ürünleri bile en erken 3-4 günde elimde olurken bence "Cath Kidston" bu konuda gayet başarılı.
Ayrıca paketlerini oldukça özenli hazırlıyorlar. Şu ana kadar gelen hiçbir ürün kırık ya da hasarlı çıkmadı. 

Kargo ücretlerine gelince; markanın sayfasında yer alan tabloya göz atabilirsiniz. Ben genelde 50 Euro 'luk alışveriş yapıp 10 Euro'da kargo ücreti ödüyorum. Hepsini tek ödemede kredi kartınızdan tahsil ediyor zaten. Tabloda da göreceğiniz gibi mesela 50 ile 100 Euro arası alışverişinize de 20 Euro kargo ücreti ödüyorsunuz.
Tabii tabloda ki fiyatlar zaman zaman kampanya durumlarına göre farklılık gösterebilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler, hürmetler efenim...

7 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim, aklımdaki soru işaretleri gitti, süpermiş, bende sipariş vermek istiyorum, güle güle kullanın gelen güzellikleri hepsi şahaneler :)

    YanıtlaSil
  2. muhteşem ürünler var çok teşekkürler paylaşım için :)) sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
  3. offf muhteşem, allah nazarlarkan sakınsın uzun süre kullanın ben de istiyorum sanırım ben de deneyeceğim kısmet.

    YanıtlaSil
  4. off çok güzeller türkiyede bu ürünlerin satılmamasına sinir oluyorum alım nasıl yapabiliriz?

    YanıtlaSil
  5. fiyatlandırma euro mu sterlin mi

    YanıtlaSil
  6. Hepimizin kalp çarpıntısı bu markanın ürünleri,ben de bayılıyorum.Güle güle kullan gelenler çok cici..

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar :) CK ürünlerini araştırırken blogunuzu gördüm. Bende yazmak istedim. Az önce siparişte bulundum bende ilk kez. 5 parça ürün aldım. Yaklaşık 55 euro tuttu ve 7 euro kargo ücreti aldılar. Sorun olacağını sanmıyorum zira çok köklü bir marka. Fiyatları bana çok uygun geldi. Türkiye'de buna benzer ürünleri English Home daha pahalıya satıyor. Sizin ürünlerinizde hayırlı olsun. :) Sabırsızlıkla bekliyorum ürünlerimi bende. İyi ki internet var <3

    YanıtlaSil