13 Mart 2011 Pazar

kötü şeyler gibi iyi şeyler de üst üste gelir demi...



Offf ne kadar zaman olmuş yazmayalı. Tabii ben buralarda yokken bir blog kapanma davası da başlamış. Henüz meseleyi tam olarak bilmiyorum. Ama bu ülkede ki her şeyi paralı sisteme çevirecekler orası belli de; sırada bloglar mı var? Neyse ...

Bilmiyorum sizde günler nasıl geçiyor? Bizde çok hızlı ve bol hastalıklı. Keçi meçi... geçmiyor işte bu manyak hastalık. Öyle "grip" manyağını küçümseyen gelsin bizzat benim yanımda konuşsun. Bütün beyin hücrelerimi teslim etmek üzereyim. Pozitif tek bir nefes almadığım gün bile var. İnsanın neresi acıyorsa canı ordaymışya; benimki de belki o hesap.




İsterdim ki uzun zaman sonra ki yazım hastalıkla başlamasın. Ama iyileşemedim ben... İyileşemedi Musti... Hele ki onun bizi senede bir ziyaret eden arkadaşı var; larenjit. Hani üç senedir kendisine alıştık. Her yıl şubat ayında bir kere gelir, tüm enerjimizi alır giderdi. Bundan önce böyleydi. Bu sene Musti önce larenjit oldu. Sonra kullandığı antibiyotik alerji yaptı, yüzü kendi deyimiyle kıymızı oldu. Sonra üst solunum enfeksiyonu gözüne vurdu. Dün sabah tek gözü kapalı uyandı. Öğlene doğru doktor açtı. Akşama iyileşti. Şu anda vücudunda aklı kötülüğe işleyen bir hücresi varmıdır bilmem. Ama şimdilik sakiniz.

Artık bitsin kış. Bitsin hastalıklar. Gelsin ılık günler. İnsana verdiği pozitif duygudan mütevellit hani ne yapacağına karar verememe. Yarı sarhoş yarı ayık gezme... Gelsin ya o günler gelsin. Musti'nin geçen sene şu ayak bastığı kumlar gibi sıcak olsun... Fotoğrafların içinizi ısıtması dileğiyle, saygılar ve sevgiler efenim.

2 yorum:

  1. Hoşgeldin canımcım vede geçmişler olsuuun..

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun baharcıım... üzüldüm inşallah en yakın zamanda kara bulutlarınız kalkar... bu arada kaan da mustinin fotosuna ben dedi:)

    YanıtlaSil