23 Aralık 2011 Cuma

"Puantiyeli Salata"

 


Daha önceden şurada yaptığım salatayı hemen hemen her misafire yaparım. Tadı hep memnun edicidir çünkü. Bu sefer farklı bir versiyonla nasıl yaparım derken ortaya çıktı bu salata. 

Öncelikle alt taban olarak kırmızı biberleri fırında çakma bir şekilde közledikten (!) sonra biberleri ince ince doğradım. Servis kabına yaydım. Daha sonra salatayı da yapıp, üzerine yaydım.

Bu şekilde biraz dolapta dinlendirdikten sonra, üzerine süzme yoğurt yaydım. Kalan biberlerden de ne yapsam derken böyle küçük daireler kesip koydum.

Oldu "Puantiyeli Salata"...

7 yorum:

  1. Çok cici olmuş canım :)
    Ellerine sağlık.
    Ben de yapmıştım böyle bir salata :) üzerine milföy parçaları koymuştum,güzel de olmuştu:)
    Sade de çok hoş gözüküyor..
    Afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  2. Çok şeker görünüyor yahu, yemeye kıyamaz insan:)

    YanıtlaSil
  3. çok çekici olmuş..böyle bait bir salata nasılda şahane bir şölene dönüşmüş..görsellik bu işte..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. Çok nefis görünüyor, hele sunum harika. Ellerinize saglık :)

    YanıtlaSil
  5. Cok yakışmış cok :)))
    Sezon modasına oldukça uyumlu:))))) harikasin.
    Afiyetler olsuuuunnnn .......

    YanıtlaSil
  6. harika görünüyo eline sağlık ama içine biberden başka ne koydun anlamadım sevgiyle kal

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel fikir...Çok sevimli olmuş.

    YanıtlaSil