6 Şubat 2012 Pazartesi

muşti "4" yaşında...


Musti doğduğundan beri ilk defa bir doğum gününü hasta olmadan geçirdi. Onun bizi her sene aynı zamanlarda  ziyaret eden "Larenjit" 'i enteresan ki bu sene gelmedi. Bunu sanırım ona yedirdiğim mevsimin tüm sebzelerine ve her sabah bir yudumda aldığı bıldırcın yumurtalarına borçluyum.

Benden aylardır istediği korsan partisini son anda kendisi  kuru kafaya dönüştürünce ortam siyah ve beyazdan geçilmez oldu. Hafiften bir halloween havası yaratsa da Musti'nin beğenisini almak oldukça güzeldi. 

Gelen misafirlerimiz için  kapı süslerini hazırladım. Biraz yorucu da olsa keyifliydi. Partide kullanmak için keçeden korsan gözlükleri ve pompom şapkalar hazırladım. Hiçbirini ayrıntılı çekme fırsatım olmadı maalesef. Bir ara kızlarla fotoğraf çektirmeye o kadar dalmışız ki; sanki tüm bunlar için Musti'nin doğum günü bir bahaneydi. Bu tip bir parti düşündüğünüzde mutlaka fotoğraf için ayrı bir köşe hazırlamanızı öneririm. Hoş ve işe yarar oluyor

Bütün bunları hazırlarken her zaman ki gibi "imdat" kolum, Sophie' me teşekkürü ve minneti bir borç bilirim. Bizi yalnız bırakmayan eşi dostu da yanaklarından öperim... Haa tabii ki Musti'me de kocamaaaannn ve mutlu bir hayat dilerim.
 

9 yorum:

  1. oğğ maşallah ayrıntılarla bezeli bol koşturmacalı birgün yaşamışsınız, bir dahakine fotoğraflanır bizler de görebiliriz. Mustafa güzel şanslı huzurlu mutlu bir ömür dilerim sana:)

    YanıtlaSil
  2. Mutlu yillar nice yillar insallah

    YanıtlaSil
  3. oy oy tatlılığa bak, bayıldım bu fotoğrafa bayıldım!
    o değil de resmen bahane etmişiz musti'nin doğumgününü eğlenmek için. herkes mi rol çalar doğumgünü çocuğundan arkadaş :)) neyse, bir de buradan "iyi ki varsın musti'm, tatlı kuzum" diyeyim. ve ayrıca ne yardımı, reca ederim, öperim:))

    YanıtlaSil
  4. Doğumgününüz kutlu olsun,kazasız,hastalıksız atlatmanıza sevindim ama keşke partiden de birkaç kareniz olsaydı,hani belki tio alırdım,gelecek hafta kızımın doğumgünü ve o şimdiden sınıfının yarısını çağırmış bile,(artık arkadaş seçiyoruz)..
    sevgiler size...

    YanıtlaSil
  5. Ben de ben de bol resim isterdim aslında.. Her ne kadar yakında kutlanacak bir doğum günümüz olmasa da yine de fikir olurdu.. Mümkünse isteriz.. sevgiler, takipçinizim..

    Eda..

    YanıtlaSil
  6. Ben biraz biraz flickr dan gördüm yaptıklarınızı, ama daha da ayrıntılı olursa HAYIR demem:))))

    YanıtlaSil
  7. ayy çok şeker ama bu yaaa
    saçlarıda aynı benim oğlumunki gibiymiş :)
    yeni yaşı kutlu olsun, resimler çok cici

    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Baharcım tatlı oğluşuna nice mutlu yıllar dilerim.
    Emeklerine sağlık.
    Herşey çok güzel olmuş..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil