12 Mart 2013 Salı

parti...



Oldum olası düğün hadisesinden pek hazzetmem. Bir türlü ısınamadığım, keyfini yakalayamadığım bir mevzudur. İlişkilerin verdiği zorunluluk sonucu katılmışımdır hepsine de. Ya da gerçekten samimiyetimiz buna sebep olmuştur ve ben düğün sandalyelerinde yerimi almışımdır. Akılda yer etmiş kimi şarkıların katledilmesi, oynama zorunluluğu, sen lömbür lömbür sallanırken seni süzen gözler ve nihayetinde de gece sonunda pancara dönen suratlar... Benim için düğün olumsuzluğunun ilk akla gelenleri.

Oysa şöyle kız kıza eğlenmek ne güzeldir. Mutlu mutlu dans etmek, muhabbet ve tabii ki artık bizim partilerin vazgeçilmezi haline gelen oyunlar...Ben de kuzenim evlenirken ona kendi aramızda bir parti yapalım dedim. İlk olarak bileklikleri hazırlayayım dedim. Nedimeler bilekliksiz olmaz demi? Sonra aklıma shot bileklikler yapma fikri geldi. Elimde ufak likör kadehi boyutunda mika kadehler vardı. Onları kurdele ile hazırlayıp bileklik yaptım. basit ama hoş oldular.




Sonra sıra oyunlara geldi. Düşünürken büyük ölçüde baby shower oyunlarından esinlendim. İlk oyun için; kartların üzerinde a'dan z'ye kadar harfler yer aldı. Bir buçuk dakika içinde evlilik ile ilgili en çok kelimeyi yazan kazandı. İkinci oyunda ise; evlilik tombalası hazırladım. Birinci, ikinci çinko ve tombalaaaa...

Yarışmaların hediyelerini de oldukça basit düşünerek hazırladım. Kağıt havlu, şans parası ayağına kutuda 1 lira falan...İki oyun da  oldukça zevkliydi. Bir de kızlara kalpli lavanta keseleri hazırlayabildim. İkramlara gelince de sağolsun annem imdadıma yetişti. Sophie'ciğimin makaronlarını da ayrıca severim ben.




Ben ve kızlar için gayet keyifli bir geceydi. Kızlar ekibime bir kez de buradan teşekkürü bir borç bilirim:)) ve bu tip faaliyetleri şiddetle tavsiye eder, sizi selamlarım efenim, sevgiler...


3 yorum:

  1. Çok güzel fikir. Ben de dügün seromonilerini sevmeyen ama zorunluluktan iştirak edenlerdenim...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. söz konusu organizasyon olunca,ve bu organizasyonun başında ablacık olunca onun keyifli,eğlenceli şaşırtıcı olmaması gibi bir seçenek söz konusu değil zaten bu bizzat öğrenmişlerden biri olarak kendisine tekrar teşekkürler ediyorum hayatımıza her anlamda hep renk ve keyif kattığı için..

    YanıtlaSil